welcome-15
 

VTŠ Apps Team čine nastavnici i studenti Visoke tehničke škole strukovnih studija u Nišu kao i đaci tehničkih škola iz okruženja. Zahvaljujući podršci kompanije Samsung, naš Tim radi u okviru Samsung Apps Laboratoriji na razvoju aplikacija za smart telefone zasnovane na Android platformi, aplikacije za Samsung smart televizore i Web dizajnu. Takodje, ovo partnerstvo ima za cilj unapredjenje kvaliteta nastave, da podstakne nastavno osoblje i studente da primenjuju savremeno-komunikacione tehnologije ne samo u svakodnevnoj nastavi, već  i u realizaciji naučnih i praktičnih projektnih zadataka i studentskih radova.

Nastavnici i saradnici Škole u procesu učenja, različitim metodama i pristupima, pomažu studentima u rešavanju praktičnih problema čime se obezbeđuje kvalitet aplikacije. Zahvaljujući stalnom kontaktu sa Samsungovim razvojno – istraživačkim centrom članovi Tima imaju mogućnost stalnih konsultacija sa najboljim inženjerima u ovoj oblasti.

Rad u timu pruža studentima mogućnost uključivanja u praktične projekte u vedroj i afirmativnoj atmosferi,kao i priprema studenata da izrađuju korisne i kvalitetne aplikacije konkurentne na tržištu.

Izuzetno poštujemo individualnost svakog pojedinca ali i sposobnost timskog rada, fleksibilnost, veštinu komunikacije, sposobnost uviđanja prioriteta kao i veštine prezentovanja.

Rad u VTŠ Apps Timu može biti veoma značajan korak ka Vašem budućem zapošljenju.