SamsungLogo

Od svojih početaka kao male trgovačke kompanije, Samsung se razvio u korporaciju svetske klase, sa ograncima koji se bave naprednom tehnologijom, poluprovodnicima, izgradnjom fabrika i nebodera, petrohemijom, modom, medicinom, finansijama, hotelima i mnogim drugim oblastima poslovanja. Samsungova otkrića, pronalasci i proizvodi koji prave prodor na tržištu omogućili su nam da postanemo lideri u svim ovim oblastima, neprekidno podstičući njihov razvoj.
m1FINALm2FINAL

Od inovacija u oblasti elektronike za široku potrošnju pa sve do razvoja u oblasti bio-farmaceutike, Samsung svakodnevno deli svoja uticajna iskustva sa ljudima širom sveta. Kroz svoju predanost stvaranju vrhunskih proizvoda i usluga u svim oblastima našeg poslovanja mi težimo poboljšanju života ljudi i uvođenju pozitivnih promena u svet koji nas okružuje.

Svrha Samsunga je jednostavna: Dajemo vam slobodu da krenete na put; da otkrivate nova iskustva; da preuzmete kontrolu nad svojim svetom. Nudimo vam moć da svoju sadašnjost povežete sa onim što želite da postanete u budućnosti. U ovom promenljivom svetu, mi se menjamo brže.

Neumorno tragamo za otkrićima i inovacijama, stvarajući tehnologije i nudeći usluge koje osnažuju, otvarajući vrata ka čitavom svetu novih mogućnosti.

Putem inovativnih i pouzdanih proizvoda i usluga, talentovanih ljudi, odgovornog pristupa poslovanju i globalnom prisustvu i saradnje sa našim partnerima i klijentima, kompanija Samsung vodi svet u maštovito novim pravcima.

Misija Samsunga: Nadahnuti svet novim tehnologijama, proizvodima i kreativnim rešenjima koja će obogatiti živote ljudi, doprineti društvenoj odgovornosti i održivoj budućnosti.

Za više informacija posetite http://www.samsung.com/rs/home/